Mijn naam is Daniela, geboren in 1976. Ik ben van Portugese komaf, maar ben geboren in Nederland. Als kind ontdekte ik dat ik heldervoelend ben en dat ik kan magnetiseren. Ik wist al heel jong dat ik mensen wilde helpen.

In 2000 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de HVA. Na verschillende banen te hebben gehad in de hulpverlening en dienstverlening, ben ik gestopt met werken en heb ik me totaal gericht op het moederschap. In deze periode heb ik me sterk op spiritueel gebied ontwikkelt en heb ik mindfulness en ontspanningscursussen gegeven.

Al een aantal jaar ben ik Reiki Master en in 2014 heb ik inwijdingen gehad in Shambhala en Godin Isis Energie, waardoor ik ook met deze mooie energie├źn mag werken. Zoals u misschien al op mijn welkomstpagina hebt gelezen zijn mijn energetische behandelingen ook geschikt voor kinderen en dieren. Omdat zij vaak niet (goed) kunnen aangeven waar ze last van hebben, kan ik voelen wat er aan de hand kan zijn en ze helpen.

In 2015 heb ik mijn certificaten behaald van creatieve-therapie en spel-therapie, waardoor ik kinderen die liever geen energetische behandelingen krijgen, toch op een mooie manier kan begeleiden. In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart om kinderen met dyslexie te helpen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Sommige kinderen zitten zo vast door alles wat ze hebben meegemaakt dat ik ze met mindfulness beter kan begeleiden.

Wanneer ik healings geef combineer ik alle energetische krachten. Deze energie zit in alles om ons heen. Ik bepaal daarbij niet wat ik inzet, maar stel me open voor wat ik mag doorgeven. Het is zelfs mogelijk om een healing te doen zonder dat je in dezelfde ruimte bent.

Ik maak dan contact met een foto van jou en dan spreken we een tijdstip af. Je gaat dan op een rustige plek zitten of liggen waar je niet gestoord kan worden. Een healing op afstand kan net zo effectief zijn als wanneer je naar mij toe komt, omdat je je thuis beter kunt ontspannen.

Wat je mag ontvangen, zal je ook ontvangen. Meestal voel je de enorme warmte die mijn handen uitstralen. Het kan ook zijn dat je alleen maar rust en ontspanning voelt. Er zijn zelfs mensen die in slaap vallen.

Laat het maar lekker gebeuren en geniet van wat je mag ervaren. Kom (weer) heerlijk in balans.

Wilt u meer informatie? Klik op mijn contactpagina voor mijn telefoonnummer en mailadres.