De kleur goud maakt vitaal en ondernemend. De waterval is het universele symbool van reiniging van onzuiverheden en zuiverheid, waardoor het oude los gelaten kan worden en er ruimte gemaakt wordt voor nieuwe dingen. Hierdoor zul je minder stress ervaren, minder snel vermoeid raken en zal je weerstand verbeterd worden.

De gouden waterval helpt je minder snel beren op de weg te zien en je minder snel zorgen te maken en te kijken naar mogelijkheden. Ook helpt deze behandeling sneller te uiten wat je dwars zit, waardoor je minder lang met gevoelens van verdriet, onvrede en boosheid blijft zitten. Je gaat met deze behandeling door een leerproces om onvoorwaardelijk liefdevol met anderen en jezelf om te gaan.

Je houdt tijdens de behandeling altijd je kleding aan. Ik raad aan om iets aan te trekken waarin je je lekker voelt en wat niet knelt, bijvoorbeeld een huisbroek of joggingbroek. In de natuur komt men tot rust en worden de lagere energie├źn in het lichaam sneller opgeruimd, wat zorgt voor een positievere blik op de wereld. Ik raad dan ook aan om, los van de behandeling, elke dag een half uur lekker naar buiten te gaan vaker water te drinken.