Access Bars energetisch lichaamsproces voor degene die meer rust en ontspanning in zijn/haar lichaam en geest wil ervaren. In de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer wat meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars uit 32 energiebanen die door, over en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten zachtjes aan om de elektromagnetische lading, van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen, die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het is net alsof je een computer reset. Je krijgt hierdoor ruimte om nieuwe/andere overtuigingen en emoties te installeren.

Er is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze ervaren minder stress, voelen zich meer ontspannen, hebben betere seks, betere relaties, angsten die verdwijnen en nog veel meer… Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access Bars-sessie.

Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt. Veel mensen vallen in slaap zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen. Kom het gewoon ervaren. Een sessie duurt tussen de 60-90 minuten.