Zowel Reiki als Shamballa staan voor universele levensenergie en bestaan uit onvoorwaardelijk licht en liefde. Alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

Reiki is een soort basis-energie waarbij de aandacht vooral ligt op balans, ontspanning en herstel. Door mijn handen op de 7 hoofdchakra’s te leggen, stroomt de energie naar waar de energie het meest nodig is en worden tekorten aangevuld, om zo het afweersysteem te versterken.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie: de energie om ons heen. Alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. Reiki is niet alleen om pijn te verlichten op lichamelijk niveau maar ook op geestelijk en spiritueel niveau. Reiki is een geneeswijze die werkt door handoplegging. Het eerste wat Reiki voor ons doet is het op gang brengen van ons natuurlijk genezend vermogen. Door eenvoudig mijn handen op  of boven het lichaam te leggen stroomt Reiki door je heen naar de plaats waar het nodig is. Reiki voelt heerlijk, het ontspant lichaam en geest. Ik vind het zelf zo mooi dat Reiki je echt rust geeft. Ik hoor vaak dat mensen heel erg loom zijn na een behandeling, dat ze de stress van zich af voelen glijden en dat zich weer kunnen ontspannen. Soms vallen mensen tijdens een Reiki behandeling in slaap en dat is helemaal ok. Reiki geeft je ook energie, als dat is wat je nodig hebt. Reiki versterkt het afweersysteem dat je helpt je lichaam en geest te ontgiften. Soms komen oude emoties boven waar je (nog) last van hebt. Met Reiki kun deze emoties makkelijker loslaten en accepteren. Mensen met een burn-out maar ook kinderen met bijvoorbeeld faalangst kunnen echt genieten van Reiki.

Shamballa is een mooie toevoeging die de Reiki energie sterker maakt. Ook erkent Shamballa dat ieder mens het recht heeft op zijn/haar eigen proces, los van welk geloof dan ook. Shamballa is daarom, net als Reiki voor iedereen geschikt.

Zowel Reiki als Shamballa dragen bij aan de eigen spirituele groei en ontwikkeling. Ze werken in op het fysieke lichaam, de emoties en op de geest, waardoor je innerlijke rust voelt, acceptatie en ontspanning. Je bent in staat om oude patronen en negatieve gedachtes los te laten en te verwerken en je zult ontdekken dat je tot vergeving in staat bent. Ook kom je door Reiki of Shamballa tot nieuwe inzichten, durf je (weer) te dromen en ontdek je je eigen gaven en krachten. Reiki en Shamballa vullen elkaar dus mooi aan.

Deze energie kan tijd en ruimte overbruggen, waardoor een afstandsbehandeling ook mogelijk is. Voor meer informatie hierover kun je contact met me opnemen.