Zowel Reiki als Shamballa staan voor universele levensenergie en bestaan uit onvoorwaardelijk licht en liefde. Alles wat leeft en groeit, heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan.

Reiki is een soort basis-energie waarbij de aandacht vooral ligt op balans, ontspanning en herstel. Door mijn handen op de 7 hoofdchakra’s te leggen, stroomt de energie naar waar de energie het meest nodig is en worden tekorten aangevuld, om zo het afweersysteem te versterken.

Shamballa is een toevoeging die de Reiki energie sterker maakt. Ook erkent Shamballa dat ieder mens het recht heeft op zijn/haar eigen proces, los van welk geloof dan ook.

Beide vormen dragen bij aan de eigen spirituele groei en ontwikkeling. Ze werken in op het fysieke lichaam, de emoties en op de geest, waardoor je innerlijke rust voelt, acceptatie en ontspanning. Je bent in staat om oude patronen en negatieve gedachtes los te laten en te verwerken en je zult ontdekken dat je tot vergeving in staat bent. Ook kom je tot nieuwe inzichten, durf je (weer) te dromen en ontdek je je eigen gaven en krachten. Reiki en Shamballa vullen elkaar dus mooi aan.

Deze energie kan tijd en ruimte overbruggen, waardoor een afstandsbehandeling ook mogelijk is.