Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Als deze blokkades niet opgeruimd worden kun je daar last van krijgen. Mijn doel is dan ook om energie in de vorm van liefde over te brengen en blokkades tussen lichaam en geest op te lossen. Zodra ik mijn handen boven iemand houd of iemand licht aanraak, voel ik in mijn eigen lijf waar iemand last van heeft of waar de pijn vandaan komt. Dit hoeft niet altijd lichamelijke pijn te zijn. Ik magnetiseer al sinds 1998,  maar om me meer te ontwikkelen en om beter te begrijpen wat bepaalde signalen betekenen, heb ik in 2019 een opleiding magnetiseren gevolgd, welke ik in 2020 heb afgerond.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geest wordt door magnetiseren geactiveerd en gestimuleerd. Door een optimale energiestroom kunnen lichamelijke en emotionele problemen verminderen en vaak ook oplossen. De pijn zal worden verzacht, je gaat elk situatie beter accepteren, blokkades zullen worden opgelost en je zult beter om kunnen gaan met klachten. Sommige mensen merken na één behandeling al resultaat, terwijl anderen liever vaker willen komen of meer tijd nodig hebben om verschil te merken. Als je meteen iets mag voelen, dan weet je dat de energie haar werk doet. Wanneer je niets voelt wil dat niet zeggen dat er niks gebeurt.

U kunt ook na mijn behandeling tijdelijk wat meer klachten krijgen of je misschien even niet zo lekker voelen. Dit is het gevolg van het losmaken van oude pijn of oude trauma’s. Er zijn immers blokkades opgeruimd, die zich vervolgens kunnen manifesteren als fysieke pijn in het lichaam. Schrik hier niet van. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd telefonisch, via de app of per mail contact met mij opnemen.

Weet wel dat magnetiseren niet voor directe (lichamelijke) genezing kan zorgen. Dat is het gebied van de reguliere arts. Magnetiseren is een mooie aanvulling op de reguliere zorg, maar geen vervanging.

Na mijn behandeling raad ik je aan om een glas water te drinken zodat alle afvalstoffen kunnen worden weggespoeld. Ik adviseer je ook om 48 uur na mijn behandeling dranken te mijden die alcohol of cafeïne bevatten en een douche te nemen voor het slapen gaan.