Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Als deze blokkades niet opgeruimd worden kun je daar last van krijgen. Mijn doel is dan ook om energie in de vorm van liefde over te brengen en blokkades tussen lichaam en geest op te lossen door onder andere te magnetiseren. Zodra ik mijn handen boven iemand houd of iemand licht aanraak, voel ik in mijn eigen lijf waar iemand last van heeft of waar de pijn vandaan komt. Dit hoeft niet altijd lichamelijke pijn te zijn. Ik magnetiseer al sinds 1998,  maar om me meer te ontwikkelen en om beter te begrijpen wat bepaalde signalen betekenen, heb ik in 2019 een opleiding magnetiseren gevolgd, welke ik in 2020 heb afgerond.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geest wordt door magnetiseren geactiveerd en gestimuleerd. Door een optimale energiestroom kunnen lichamelijke en emotionele problemen verminderen en vaak ook oplossen. Door te magnetiseren zal de pijn worden verzacht, de scherpe randjes gaan er dan vanaf. Door het magnetiseren breng ik iets op gang waardoor je elk situatie beter gaat accepteren. Ook blokkades zullen worden opgelost door te magnetiseren en je zult beter om kunnen gaan met je klachten. Sommige mensen merken na één magnetiseer behandeling al resultaat, terwijl anderen liever vaker willen komen of meer tijd nodig hebben om verschil te merken. Als je tijdens het magnetiseren meteen iets mag voelen, dan weet je dat de energie haar werk doet. Wanneer je niets voelt wil dat niet zeggen dat er niks gebeurt, soms heeft dat wat tijd nodig. Wel voelt iedereen direct, tijdens het magnetiseren de warmte die van mijn handen afkomt. De ene vind dat heel aangenaam de ander vind alleen dat al te heftig of zelfs eng. Soms houd ik daarom mijn handen boven je lichaam. Hoe verder ik tijdens het magnetiseren mijn handen van je afhoud hoe minder je wat voelt, het effect is echter hetzelfde. Ik blijf namelijk in je aura.

U kunt ook na mijn magnetiseer-behandeling soms tijdelijk wat meer klachten krijgen of je misschien even niet zo lekker voelen. Dit is het gevolg van het losmaken van oude pijn of oude trauma’s. Er zijn tijdens het magnetiseren immers blokkades opgeruimd, die zich vervolgens kunnen manifesteren als fysieke pijn in het lichaam. Schrik hier niet van. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd telefonisch, via de app of per mail contact met mij opnemen.

Weet wel dat magnetiseren, net als andere spirituele, energetische sessies niet voor directe (lichamelijke) genezing kan zorgen. Dat is het gebied van de reguliere arts. Blijf dan ook onder behandeling van je arts en blijf dan ook je medicijnen slikken. Magnetiseren is een mooie aanvulling op de reguliere zorg, maar absoluut géén vervanging.

Na mijn behandeling raad ik je aan om een glas water te drinken zodat alle afvalstoffen kunnen worden weggespoeld. Ik adviseer je ook om 48 uur na mijn behandeling dranken te mijden die alcohol of cafeïne bevatten en een douche te nemen voor het slapen gaan. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met me.