De energie van Godin Isis is liefdevol en krachtig en zal ondersteuning bieden om in contact te komen met verschillende lagen van je bewustzijn. Na een fijne, krachtige sessie zul je je prettiger en opgeruimder voelen. Je zult merken dat je meer in je eigen kracht bent gezet.

Het is een prachtige energie die voor herstel en bescherming staat en toegepast kan worden op mens en dier. Deze energie is in trilling een stuk hoger dan bij andere behandelingen, waardoor een kortere behandeling nodig is. Godin Isis zal mij ondersteunen tijdens een behandeling en geeft jou persoonlijke groei. Deze methode kan ook goed op afstand. Dan heb ik uiteraard wel toestemming nodig van die persoon die de behandeling wenst, een geboorte datum en een foto.

Ik maak gebruik van een twee-benige Ankh, die de vorm van het menselijk lichaam uitbeeldt. Het oog van de Ankh staat symbool voor het hoofd, met daaronder horizontaal de armen en verticaal de benen. Het kruispunt van de Ankh ligt bij het keelchakra. Met de lus kunnen blokkades verwijderd worden en de benen zullen je meer energie geven en ervoor zorgen dat je beter geaard bent.

Net als een muziekinstrument kan de Ankh ook een trilling overbrengen. De Isis Golden Energy helpt je om je, middels mentale, emotionele, fysieke en spirituele healing, op te tillen naar een hoger trillingsniveau. Je zult na een behandeling meer voor jezelf durven opkomen en meer levenskracht ervaren. De Ankh brengt en verspreidt lichtkracht vanuit het hart.

Je houdt tijdens de behandeling altijd je kleding aan. Ik raad aan om iets aan te trekken waarin je je lekker voelt, bijvoorbeeld een huisbroek of joggingbroek.