De energie van Godin Isis is liefdevol en krachtig en zal ondersteuning bieden om in contact te komen met verschillende lagen van je bewustzijn. Na een fijne, krachtige sessie met de Ankh zul je je prettiger en opgeruimder voelen. Je zult merken dat je meer in je eigen kracht bent gezet.

De Golden Isis energy is een prachtige energie die voor herstel en bescherming staat en toegepast kan worden op mens en dier. Door gebruik van een Ankh, is deze energievorm in trilling een stuk hoger dan bij andere behandelingen, waardoor een kortere behandeling nodig is. Doordat ik ingewijd bent zal Godin Isis mij ondersteunen tijdens een behandeling en geeft dat jou persoonlijke groei. De Golden Energy methode werkt ook goed op afstand. Dan heb ik uiteraard wel toestemming nodig van die persoon die de behandeling wenst, een geboorte datum en een foto. Ik stem me dan op de betreffende persoon af en ik geef dan een ankh healing op afstand.

Bij een Golden Isis healing maak ik gebruik van een twee-benige Ankh, die de vorm van het menselijk lichaam uitbeeldt. Het oog van de Ankh staat symbool voor het hoofd, met daaronder horizontaal de armen en verticaal de benen. Het kruispunt van de Ankh ligt bij het keelchakra. Met de lus van de Ankh kunnen blokkades verwijderd worden en de benen van de Ankh zullen je meer energie geven en ervoor zorgen dat je beter geaard bent. In genezende zin haalt de Ankh teveel aan spanning, stress, pijn of energie weg. Met de lus in mijn hand werkt de Ankh als een zender. Wat hij uitzendt wordt echter vele malen versterkt terug ontvangen. Hierdoor laadt hij op, magnetiseert en versterkt de energie die dan heerlijk bij u aankomt en doet wat u het meest nodig heeft. Met de benen in mijn hand kan de Ankh energie naar zich toetrekken. De lus wordt hierbij vlakbij het lichaam van de betreffende persoon gehouden. In genezende zin haalt de Ankh teveel aan spanning, stress, pijn of energie weg. De energie van Godin Isis is liefdevol en krachtig en zal ondersteuning bieden om in contact te komen met verschillende lagen van je bewustzijn.                                                                   

De energie van Godin Isis is liefdevol en krachtig en zal ondersteuning bieden om in contact te komen met verschillende lagen van je bewustzijn. Na een fijne, krachtige sessie zul je je prettiger en opgeruimder voelen. Je zult merken dat je meer in je eigen kracht bent gezet, waardoor je ook beter voor jezelf durft op te komen.

Net als een muziekinstrument kan de Ankh ook een trilling overbrengen, die hoorbaar en voelbaar is. De Isis Golden Energy helpt je om je, middels mentale, emotionele, fysieke en spirituele healing, op te tillen naar een hoger trillingsniveau. Je zult na een behandeling meer levenskracht ervaren. De Ankh brengt en verspreidt lichtkracht vanuit het hart.

Je houdt tijdens de behandeling altijd je kleding aan. Ik raad aan om iets aan te trekken waarin je je lekker voelt, bijvoorbeeld een huisbroek of joggingbroek.