Tijdens het eerste consult vindt er een uitgebreide intake plaats om jouw hulpvraag helder te krijgen. Na een paar behandelingen vindt er een evaluatie plaats, om te kijken hoe het gaat en of en zo ja op welke manier we verder gaan.

Wanneer ik healings geef, combineer ik meestal meerdere energetische krachten. De energie zit in alles om ons heen. Ik bepaal daarbij niet wat ik inzet, maar stel me open voor wat ik mag doorgeven. Wat je mag ontvangen, zal je ook ontvangen. Meestal voel je de enorme warmte die mijn handen uitstralen. Het kan ook zijn dat je alleen maar rust en ontspanning voelt. Er zijn zelfs mensen die in slaap vallen. Soms komen ook andere emoties boven. Niks is raar of vreemd, hierin zal ik je ook begeleiden. Laat het maar lekker gebeuren en geniet van wat je mag ervaren. Kom (weer) heerlijk in balans. Laat me je helpen je weer lekker in je vel te komen, positief te denken, vertrouwen te hebben, een ontspannen houding te vinden, zaken los te (kunnen) laten en te accepteren en de pijnklachten verdraagzaam te laten zijn.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Kijk op mijn contactpagina voor mijn telefoonnummer en mailadres.

Tot slot: Weet dat je tijdens mijn behandeling altijd al je kleding aanhoudt. Ik raad je aan om iets aan te trekken waarin je je lekker voelt, bijvoorbeeld een huisbroek of joggingbroek. Het is zelfs mogelijk om een healing te doen zonder dat je in dezelfde ruimte bent. Dat noemen we een afstandsbehandeling. Ik maak dan contact met jou middels een foto en geboortedatum en dan spreken we een tijdstip af. Je gaat dan op een rustige plek zitten of liggen waar je niet gestoord kan worden. Een healing op afstand kan net zo effectief zijn als wanneer je naar mij toe komt, omdat je je thuis beter kunt ontspannen. Een afstandsbehandeling is altijd maximaal een half uur. Mocht je dus geen tijd hebben om naar mij toe te komen of de afstand te ver vinden, dan is een afstandsbehandeling een optie.

Weet wel dat mijn behandeling een aanvulling op je gezondheid is en zeker geen vervanging van reguliere zorg of geneeskunde. Blijf onder behandeling van je specialist en arts en blijf je medicijnen gebruiken zoals ze zijn voorgeschreven.

Kinderen en dieren

Mijn energetische behandelingen zijn ook geschikt voor (jonge) kinderen en dieren. Omdat zij vaak niet (goed) kunnen aangeven waar ze last van hebben, kan ik voelen wat er aan de hand kan zijn en kan ik ze helpen. In 2015 heb ik mijn certificaten creatieve therapie en speltherapie behaald en in 2011 heb ik workshops meditatie en mindfulness gevolgd , waardoor ik kinderen die liever geen energetische behandeling krijgen, toch op een mooie manier kan helpen. Sinds 2016 begeleid ik kinderen die onzeker zijn, gepest worden, concentratieproblemen hebben, hoogsensitief zijn, een laag zelfbeeld en/of faalangst hebben. Sommige kinderen zitten zo vast door alles wat ze hebben meegemaakt dat mindfulness, creatieve therapie, speltherapie en/of meditatieoefeningen goed helpen, omdat ze dan ook thuis bepaalde oefeningen kunnen doen. Ik heb al veel baby’s, honden, poezen en paarden succesvol mogen helpen. Mocht je nieuwsgierigheid gewekt zijn stuur dan een mailtje of bel me. Zie mijn contactpagina voor informatie of vul het formulier in.