Lenormandkaarten zijn een soort orakelkaarten. Een manier om te zien wat de goden of engelen je te zeggen hebben. Wat is er leuker dan zelf te zien welke boodschap het universum voor je heeft? Via de kaarten kun je in contact komen met je innerlijke wijsheid en krijg je spirituele begeleiding om meer grip te krijgen op een situatie. Soms twijfel je ergens over of vraag je je af of je de juiste weg bent ingeslagen.

Ik gebruik zowel engelenkaarten als Lenormandkaarten. Met deze kaarten krijgen we inzicht in een bepaalde situatie. Graag leg ik ze samen met jou en gaan we kijken wat de kaarten je te zeggen hebben. Elke kaart of kaartcombinatie heeft een diepe wijsheid of een speciale boodschap. Het kan zijn dat ik jou zelf één of meerdere kaarten laat trekken, maar het kan ook zijn dat ik ze voor je trek. Wanneer je zelf de kaart(en) trekt, probeer dan je gedachten stil te leggen, concentreer je alleen op de vraag, zonder hoop of oordeel en houd je handen boven de kaarten. Vaak voel je een tinteling of warmte boven een kaart. Zo weet je welke kaart je moet trekken. Verwacht geen antwoorden op gezondheidsvragen. Daar doe ik geen uitspraak over; ik ben geen arts. Verwacht ook geen pasklare antwoorden, ik ben namelijk van mening dat de toekomst nooit helemaal vast ligt ,omdat er altijd keuzes zijn waaruit je kunt kiezen. Wel kan ik je meer inzicht geven, een richting tonen en aangeven of iets verstandig lijkt of dat er waarschuwingen zijn.

Het leukst is natuurlijk om zelf de kaarten te zien, maar als u niet naar mij toe kunt komen, is het ook mogelijk om telefonisch of via de mail een legging te doen. Ik kan u dan ook een foto van de kaarten appen indien gewenst.

PENDELEN

Een pendel is een instrument waarmee je antwoorden uit je onderbewuste oproept of om antwoord te krijgen op levensvragen. Ik gebruik de pendel niet alleen om chakra’s mee uit te lezen of je energiepeil op te laden, maar ik gebruik de pendel ook om uw vragen te beantwoorden. Let op: alleen vragen die je met je of nee kunt beantwoorden. Met de pendel in mijn hand maken we contact met uw onderbewustzijn. Vaak denken we geen keuze te kunnen maken of weten we niet goed waar we goed aan doen. De pendel kan u hierin duidelijkheid geven. Het komt voor dat de pendel geen antwoord geeft. Dit kan komen doordat de vraag te breed of onduidelijk is, of omdat je daar kan antwoord op mag krijgen omdat het daar de tijd nog voor is.